Home

SEGÍTSÉG

MEGBÍZHATÓSÁG

SZAKÉRTELEM

PONTOSSÁG

Panaszainak végleges megoldásához, azaz a teljes gyógyuláshoz vezető úton készek vagyunk vagyunk elkísérni Önt.

Forduljon bátran tevékenységüket magas színvonalon művelő szakemberekből álló csapatunkhoz! Panaszait, adatait bizalmasan kezeljük!

Honlapunkat a hazai és nemzetközi szakirodalomban fellelhető újdon- ságokkal frissítjük, így Ön teljes képet kap a világon elérhető összes kezelési lehetőségről.

Egészségközpontunk küldetése, hogy kíméletes, költség-hatékony, korszerű ellátást nyújtson minden hozzánk forduló beteg számára.

SEGÍTSÉG A TELJES ÉLETHEZ! A VIZELETTARTÁS TÖBBÉ NEM PROBLÉMA!
Rákász Életmódközpont - Kaposvár, Németh István fasor 27.

Rendelőnkről

Rendelőnkről:

Rendelő  Rendelő  Rendelő

Rendelőnk a város szívében, a Kaposi Mór Oktató Kórház közvetlen szomszédságában a Németh István fasor 27 sz. alatt található.

Rendelő

A jól felszerelt , váróhelyiségből és rendelőhelyiségből álló modern épületben urológiai rendelés mellett allergológiai, gyermekgyógyászati és nőgyógyászati magánrendelés folyik. Lehetőség van az urológiai megbetegedések széles körű kivizsgálására, vérteszt (PSA) végzésére és egyéb szűrővizsgálatokra.
Rövid várakozási idő alatt betegeink szórakoztatásáról TV, videó műsorokkal, zenehallgatási lehetőséggel gondoskodunk. Ön ezalatt vendégünk egy frissen őrölt kitűnő kávéra is!

Megközelítés:

A rendelő vasút- és távolsági buszállomástól a 10-es busszal, a kórházi megálló közelében található. Gépkocsival a Fő utca, Tallián Gyula utca útvonalon, vagy a Dombóvári út, Szent Imre út és a Németh István fasor irányból érhető el. Közvetlenül a rendelő előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Előjegyzés, információ:

Telefonos bejelentkezés kizárólag a +36 / 20 541-7007 -as telefonszámon.

Rendelés: hétfő és csütörtök a bejelentkezésektől függően.

E-mail küldhet: ide kattintva
Internet: www.vizeletkontroll.hu