Home

SEGÍTSÉG

MEGBÍZHATÓSÁG

SZAKÉRTELEM

PONTOSSÁG

Panaszainak végleges megoldásához, azaz a teljes gyógyuláshoz vezető úton készek vagyunk vagyunk elkísérni Önt.

Forduljon bátran tevékenységüket magas színvonalon művelő szakemberekből álló csapatunkhoz! Panaszait, adatait bizalmasan kezeljük!

Honlapunkat a hazai és nemzetközi szakirodalomban fellelhető újdon- ságokkal frissítjük, így Ön teljes képet kap a világon elérhető összes kezelési lehetőségről.

Egészségközpontunk küldetése, hogy kíméletes, költség-hatékony, korszerű ellátást nyújtson minden hozzánk forduló beteg számára.

SEGÍTSÉG A TELJES ÉLETHEZ! A VIZELETTARTÁS TÖBBÉ NEM PROBLÉMA!
Rákász Életmódközpont - Kaposvár, Németh István fasor 27.

Jogi nyilatkozat

Jogi feltételek

A Diasztéma Kft. (a továbbiakban: tulajdonos) információs és kapcsolatépítő célból hozta létre és üzemelteti ezt a website-ot. A tulajdonos előzetes írásos engedélye nélküli kereskedelmi felhasználása mind egészében, mind egyes részletekben tilos. A website teljes megjelenése és tartalma a tulajdonos szellemi tulajdona - vagy harmadik fél részéről a tulajdonos használatára átengedett anyag - és mint ilyen, a hatályos szerzői jogvédelmi törvények hatálya alá tartozik. Az itt közzétett bármilyen természetű anyag (rajzolt és fotózott állókép, animáció, film, szöveg, mindez hanggal és hang nélkül, stb.) a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül sem egészében, sem részben nem reprodukálható, nem publikálható, nem adaptálható, nem lefordítható. Mindezek az elemek privát használatra másolhatóak, elmenthetőek. E jogi természetű tiltások alól a sajtó által igényelt felhasználás kivételt képez, a forrás megjelölése mellett. A site-on közzétett valamennyi adat tájékoztató jellegű, amelyek a tulajdonost kötelező érvénnyel nem kötik.

Technikai követelmények

A honlap böngészéséhez Internet Explorer 6 vagy Mozilla Firefox 3 vagy ezeknél magasabb verziószámú böngészők használatát javasoljuk. Az oldal Mozilla Firefox-hoz lett optimalizálva, 1024x768 pixeles felbontásban. Az oldal javascript-et használ, a site akadálytalan működéséhez ezt engedélyezni kell a böngésző beállításainál.

 Firefox